Vaikystės žaidimai
Puslapis 1 iš 2 • Share •
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2 
Vaikystės žaidimai
Na, aš turiu daug papasakoti šia tema, tai sumaniau sukurt temą tam.
Turėjau su savo geriausia drauge labai daug žaidimų (ir net su pavadinimais!): "Drąsusis šuo", "Saliumas"(čia kaip Sabrina filmukas :D), muzikos grupe.
Visi žaidimai tokie kur mes vaidinam, pvz per pirmą, tai ten būdavo atseit vargšas šuo, kuris visiems padėdavo, įkūrė benamių šūnų prieglaudą, ir kai jis bėgo ten padėt savo draugei, jį nutrenkė mašina, ir tada ji verkė prie jo (aš tas vargšas šuo Spaikas buvau)
Ten Saliumą (nežinau, kaip tas vardas iš tikro sakos, bet mes tą A išryškindavom) tai mes atseit būdavom du super katinai brolis ir sesė - Saliumas ir Sabrina, ir mus išmetė panelė, kuriai nepatiko, kad jai per gimtadienį katinus, o ne šunis padovanojo ir tada mes skridom ieškoti savo tėvų, kovodavom su blogiečiais (vis kuri pavaidindavo) ir pan.
Žaidėm arabes burtininkes. Visada per kalėdas - išsijungdavom šviesą ir lemputes eglutės įsijungdavom, tai kažkodėl mums arabus tokios spalvos primindavo O___o
Pagal Lenny Kravitz - "5" albumo dainas koncertus darydavom, aš būdavau Lenis, mano draugė kažkoks Bobas. :DDD
Su kita drauge darydavom madų šou, bet svarbiausia, kad reikėdavo rūbus padaryt iš ne tam skirtų daiktų, pvz sijoną - iš maikių, viršų iš kojinių ir pan. Po to mamoms rodydavomės, prieš tai išsidažiusios( paskutinį kartą makiažą naudojau kokių devynerių :D).
Ir nei vienam nereikdavo jokių brangių lėlių, žaislų(nors su jais kai žaidėm, tai irgi tokių trenktų istorijų sugalvodavom), nors kartais kambarius apversdavom aukštyn kojom "dekoruodamos".
Na, o kaip jūs žaisdavot? Gal ką panašaus? :DD
Turėjau su savo geriausia drauge labai daug žaidimų (ir net su pavadinimais!): "Drąsusis šuo", "Saliumas"(čia kaip Sabrina filmukas :D), muzikos grupe.
Visi žaidimai tokie kur mes vaidinam, pvz per pirmą, tai ten būdavo atseit vargšas šuo, kuris visiems padėdavo, įkūrė benamių šūnų prieglaudą, ir kai jis bėgo ten padėt savo draugei, jį nutrenkė mašina, ir tada ji verkė prie jo (aš tas vargšas šuo Spaikas buvau)
Ten Saliumą (nežinau, kaip tas vardas iš tikro sakos, bet mes tą A išryškindavom) tai mes atseit būdavom du super katinai brolis ir sesė - Saliumas ir Sabrina, ir mus išmetė panelė, kuriai nepatiko, kad jai per gimtadienį katinus, o ne šunis padovanojo ir tada mes skridom ieškoti savo tėvų, kovodavom su blogiečiais (vis kuri pavaidindavo) ir pan.
Žaidėm arabes burtininkes. Visada per kalėdas - išsijungdavom šviesą ir lemputes eglutės įsijungdavom, tai kažkodėl mums arabus tokios spalvos primindavo O___o
Pagal Lenny Kravitz - "5" albumo dainas koncertus darydavom, aš būdavau Lenis, mano draugė kažkoks Bobas. :DDD
Su kita drauge darydavom madų šou, bet svarbiausia, kad reikėdavo rūbus padaryt iš ne tam skirtų daiktų, pvz sijoną - iš maikių, viršų iš kojinių ir pan. Po to mamoms rodydavomės, prieš tai išsidažiusios( paskutinį kartą makiažą naudojau kokių devynerių :D).
Ir nei vienam nereikdavo jokių brangių lėlių, žaislų(nors su jais kai žaidėm, tai irgi tokių trenktų istorijų sugalvodavom), nors kartais kambarius apversdavom aukštyn kojom "dekoruodamos".
Na, o kaip jūs žaisdavot? Gal ką panašaus? :DD
Re: Vaikystės žaidimai
Na, žaisdavom namus medžiuose. Šakos kambariai ir pan.
Šviesoforą, gilę, aklą vištą.
Gaudydavom berniukus (vienam net kaklaraištį per sesės gimkę nutraukiau per daug įsijautus
)
Po to nindzės, superherojai ir pan.
Taip pat ant supynių tokių kieme mokyklas žaisdavom. (laikais su viena ranka, nušoki ir pan.)
Ir šiaip dažnai mokyklas žaidėm. Visada mokytoja buvau xD
Šviesoforą, gilę, aklą vištą.
Gaudydavom berniukus (vienam net kaklaraištį per sesės gimkę nutraukiau per daug įsijautus
)Po to nindzės, superherojai ir pan.
Taip pat ant supynių tokių kieme mokyklas žaisdavom. (laikais su viena ranka, nušoki ir pan.)
Ir šiaip dažnai mokyklas žaidėm. Visada mokytoja buvau xD
Vaikystėje labai mėgdavau žaisti su berniukais imtynes. Kelias iš jų labai gerai pamenu. Draugas arba aš laiko tokią didžiulę pagalvę, o kitas (draugas arba aš) iš visų jėgų į ją spiria ir turi atlaikyt :DD arba tik iškritus sniegui imtynes žaisdavom, panašias į tas kur panos medui mušdavos :D
Rudenį labai mėgdavom nuo kalno per tas lapų krūvas ridentis.
Šeip labai mėgdavau vaidinti dainininkę. Dar turiu foto, kaip mamą pasisodinau, įjungiau ,,Geltonos'' diską ir valandą verčiau ją klausytis kaip dainuoju visas dainas :D
Kas be ko su visais mėgdavom žaisti namus, barbėmis (jų kalnus turėdavau). :)
Ir dar begalės, ką tik fantazija leisdavo
Rudenį labai mėgdavom nuo kalno per tas lapų krūvas ridentis.
Šeip labai mėgdavau vaidinti dainininkę. Dar turiu foto, kaip mamą pasisodinau, įjungiau ,,Geltonos'' diską ir valandą verčiau ją klausytis kaip dainuoju visas dainas :D
Kas be ko su visais mėgdavom žaisti namus, barbėmis (jų kalnus turėdavau). :)
Ir dar begalės, ką tik fantazija leisdavo

Kristė- Besimokantis flirtuoti
Pranešimų skaičius: 1625
Amžius: 18
Kai buvau maža, dažnai viešėdavau pas senelius.Taigi, ten turėjau nuostabią chebrytę, su kuria dažniausiai ir užsiimdavom žaidimais.Ko mes tik nežaisdavom:Tuku tuku, gaudynės, buldogas, šviesoforas...Neapsiėjome ir be savo susigalvotų žaidimų:apvaliojo stalo riteriai, helikopteris, princesės ir mamos(tik su mergaitėmis, žinoma:D)...Oi kiek visko prisigalvodavom...Pamenu, kad vasarą žaisdavom iki 12val. nakties ir net ilgiau.Galima sakyti, gyvendavau lauke.Grįždavau pavalgyti ir vėl pas draugus į kiemą xDD

Purrfect- Šeimininkė santechnikė
Pranešimų skaičius: 491
Mes daug ką žaisdavom :D Rengdavom koncertus, mama filmuodavo :D Žaisdavom su 'dokumentais' atseit visokias bylas tvarkydavom xDDD Aišku barbėm visokiom irgi :D
Pamenu vieną nuostabų vaikystės žaidimą : vadindavom jį 'rusiška rulete' (tuomet nė neįsivaizdavom kas tai iš tikrųjų per žaidimas) aprišdavom guminių teletabių galvas virve ir svaidydavom juos į orą,tas kas užmesdavo teletabį ant elektros stulpo būdavo žaidimų aikštelės karalius,galėdavo įsakinėt kas gali žaist joje,o kas ne : DDDD

touched- Žaliukas
Pranešimų skaičius: 1
Oi,atsimenu visai nemėgau barbių....Man labiau patikdavo mašinytės ir t.t žaisdavom; šviesafora,mokykla,talentų šou,tuku tuku,stumduką,mintuką...Rinkdavom anekdotų karalių :)
EDIT:
vargšai teletabiai

EDIT:
touched rašo:Pamenu vieną nuostabų vaikystės žaidimą : vadindavom
jį 'rusiška rulete' (tuomet nė neįsivaizdavom kas tai iš tikrųjų per
žaidimas) aprišdavom guminių teletabių galvas virve ir svaidydavom juos
į orą,tas kas užmesdavo teletabį ant elektros stulpo būdavo žaidimų
aikštelės karalius,galėdavo įsakinėt kas gali žaist joje,o kas ne :
DDDD
vargšai teletabiai

Paskutinį kartą redagavo Elethi, 2009-12-02, 17:09. Redaguota 1 kartą (Reason for editing : doublepost)
Ką tik dar vieną mėgiamiausią žaidimą atsiminiau. Kai jau mokėjau rašyt, skaityt (o tai įvyko anksti), užsivesdavau sąsiuvinį (poto ir pusesserę į tai įtraukiau :DD) ir tenais susibraukydavau tokią lentelę, ale aš bankas ,,SNORAS'', o žmonės ateina pas mane pinigų pasiimti. Tai į tą sąsiuvinį rašydavau vardus, pavardes, telefonus, adresus, paimtą pinigų sumą, parašus. O kai su puske žaisdavom, tai mūsų kambarys būdavo biuras ir kai mamos ateidavo aprėkdavom, kad trugdo dirbt :DD Užsikabindavom ant durų rankenos darbo valandas ir pietų pertraukas, užtat labai punktualiai viską atlikdavom ir sunkiai dirbom :DD Ir dar ,,skambindavom'' su telefonais irgi biznį darėm 

Kristė- Besimokantis flirtuoti
Pranešimų skaičius: 1625
žaisdavom slėpynes vakarais, kai jau temti imdavo, labai baisu būdavo ;D
žaisdavom 'namais' ir 'ligonine' dažniausiai, na dar retkarčiais 'mokykla'
žaisdavom 'namais' ir 'ligonine' dažniausiai, na dar retkarčiais 'mokykla'

krintant žemyn- Besimokantis flirtuoti
Pranešimų skaičius: 1593
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2 
Similar topics» Iš vaikystės
» Lauko žaidimai