Pasakos
Puslapis 1 iš 3 • Share •
Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3 
Pasakos
Pasakos prieš miegą. Mm. Mėgote jas? Ar skaitė vaikystėje jas jums mama, tėtis, močiutė, vyresnieji broliai ar seserys? O gal jūs patys kūrėt istorijas žvelgdami į paveikslėlius? Apie tai - čia.

RuTi- Forumo liežuvautojas
Pranešimų skaičius: 3132
Amžius: 101
Re: Pasakos
Mama sakydavo "atsigulsit į lovas iki 7h - paseksiu pasaką"
Oj patikdavo. :)
Oj patikdavo. :)

let\'s find some beautiful place to get lost

ramybėhighly intoxicated - Užsiregistravo: 2009-08-16
Pranešimų skaičius: 6072
Amžius: 19
Visada savaitgaliais pas močiutę nakvodavau, nes pati labai norėdavau, tai visad sekdavo "Raudonkepuraitę", "Vištelę ir gaidęlį." : DD o mama tai skaitydavo iš mano knygučių visokias.: D

Gerda.- Hitmanas
Pranešimų skaičius: 9857
Amžius: 14
mama neaišku nuo kiek mėnesių man pradėjo knygas skaityt. labai mėgdavau,sakė net visas tas knygutes mokėjau atmintinai. užbaigdavau pati sakinius ; D visada mamai prieš miegą atnešdavau pundą knygų,kad man skaitytų

marvellous- Forumo liežuvautojas
Pranešimų skaičius: 3560
Amžius: 17
Mama skaitydavo man pasakas, dar ir dabar turiu visas knygas iš kurių skaitydavo.
Iš tiesų tai dar dažniau tiesiog pati imdavo ir sekdavo. Visad atsiminsiu pasaką apie "Katinuką ir gaidelį" "Vištą ir gaidelį". "Raudonkepuraitę" ir apie tokį begemotą, kuris nenorėjo skiepytis
Iš tiesų tai dar dažniau tiesiog pati imdavo ir sekdavo. Visad atsiminsiu pasaką apie "Katinuką ir gaidelį" "Vištą ir gaidelį". "Raudonkepuraitę" ir apie tokį begemotą, kuris nenorėjo skiepytis

mama skaitydavo pasakas nuo pat mažens. Labai patikdavo man jos. kadangi palyginus greitai išmokau skaityti, skaičiau pati visas. Turėjau Gan nemažą knygą Snieguolė palyginus su tada skaitytom knygom buvo daug teksto, tai mokėjau maždaug dešimt puslapių atmintinai. Kiekvieną žodį žinojau:D

Silwute- Forumo liežuvautojas
Pranešimų skaičius: 3293
Amžius: 18
Oi kaip aš jas mėgau.! turėjau begales pasakų knygučių. Mama dažnai jas skaitydavo, bet kai buvau maža ji dirbdavo naktinėj pamainoj tai kai ji būdavo darbe tėtis nepasakodavo pasakų. :D Tai labai ir nepririsdavau. Labiau mėgdavau užmigti kai duoda mama ranką. :)
Man niekas prieš miegą neskaitydavo pasakų, bet jau kai pramokau šiek tiek skaityti tai prie barščių sriubos nepaleisdavau knygos iš rankų 

mosquito- golden parazyth
Pranešimų skaičius: 2194
Amžius: 17
Kažkodėl nepamenu, kad man tėvai skaitytų pasakas prieš miegą, dažniau vyresnė sesė mėgdavo su manimi tas knygeles vartyti.
Kažkodėl akyse iškilo "Pinokis", ryški spalvota knygelė apie katinėlį, "Brolių grimų" bei H. Kristiano Anderseno pasakos.
O vėliau, pati išmokusi skaityti, visus darželio grupiokus mokiau perskaityti "Pasakas be galo".
Kažkodėl akyse iškilo "Pinokis", ryški spalvota knygelė apie katinėlį, "Brolių grimų" bei H. Kristiano Anderseno pasakos.
O vėliau, pati išmokusi skaityti, visus darželio grupiokus mokiau perskaityti "Pasakas be galo".
O man mama retai pasakas sekdavo ,bet labai patikdavo man kai pasekdavo ,neliepdavau jokių būtent pasakų sekt ,o liepdavau jai pačiai iš senų ,dar jos vaikystės knygų išrinkt kokią pasakėlę. O šiaip tai laaabai patikdavo pasaka apie vištytę kuri pyragą kepė ,vištytė ir gaidelis ,katinėlis ir gaidelis ir trys paršeliai. Uhh. Pasakėlės. :D

Silvija.- Pleasantview turgelio bobutė
Pranešimų skaičius: 4430
Amžius: 96
Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3 
Similar topics» Vaidinimas klasėje. Pasiklydusios pasakos.
» Pasaka po 1 žodį
» Gu [mintys kilusios naktį]
» MOLBERTOS diary
» Pasaka po 1 žodį
» Gu [mintys kilusios naktį]
» MOLBERTOS diary
Puslapis 1 iš 3